Nieuwe website gelanceerd

Multi Plus Zorg heeft een nieuwe website gelanceerd! De nieuwe website ziet er aantrekkelijker uit, is overzichtelijker en beter te gebruiken op mobiele telefoons en tablets.

De website van Multi Plus Zorg is drastisch aangepakt. De vormgeving is aangepast en de pagina's binnen de website zijn opnieuw ingedeeld. We hopen zo dat de informatie die u zoekt, gemakkelijker te vinden is. 

Aanmelden kan nu ook via de website

Op onze vorige website moest u het aanmeldformulier donwloaden, invullen en opsturen per e-mail of per post. Dat kan nu nog steeds en het is nu ook mogelijk om een cliënt rechtstreeks via de website aan te melden via ons nieuwe aanmeldformulier. U kunt hierbij ook bijlagen uploaden.

Nieuws over onze organisatie

We houden u graag op de hoogte via onze nieuwspagina. Dit kan gaan over belangrijke zaken, wet- en regelgeving waarmee wij als zorginstelling te maken hebben en leuke nieuwtjes die wij graag met u delen. Ook nieuws over COVID-19 en hoe wij daar mee omgaan vindt u daar.

Verhalen van cliënten

Multi Plus Zorg bestaat voor de mensen die wij begeleiden naar een fijnere leefomgeving en waarin persoonlijke doelen worden nagestreven. Om te laten zien wat wij op persoonlijk gebied bereiken, zullen we verhalen van cliënten plaatsen die trots zijn op zichzelf en waar wij natuurlijk enorm trots op zijn. We zullen regelmatig verhalen plaatsen, waarvan de namen en foto's soms fictief zijn om hun als persoon te beschermen.

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn welkom

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties als u bijvoorbeeld naar iets op zoek bent en niet op onze website kunt vinden? Laat ons dit dan weten via ons contactformulier. 

We hopen dat u een fijnere beleving heeft op onze nieuwe website!