Over ons

Alle jongeren verdienen een goede toekomst. Multi Plus Zorg is opgericht in 2010 biedt moeilijk bereikbare jongeren en (jong)volwassenen met een lichtverstandelijke beperking, gedragsproblemen, psychiatrische stoornissen en/of delinquent gedrag verblijfplaatsen en dagbesteding met als doel onze (jong)volwassenen weer zelfredzaam te maken.

Video afspelen
zorgkantoor-amsterdam
zorg-voor-ouders

Zorgaanbod

Wij bieden zorg vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Jeugdwet en forensische zorg 18+. Voor de WLZ-zorg hebben wij een contract met het Zilveren Kruis zorgkantoor en voor forensische zorg 18+ een contract met het DJI. In de regio Gooi- en Vechtstreek hebben wij een contract met de gemeente voor WMO-zorg. In Amsterdam beiden wij zorg aan jongeren en jongvolwassenen vanuit de Jeugdwet.

Hoe we werken

Wij bieden met onze eigen organisatie diverse vormen van integrale zorg, al dan niet in samenwerking met externe partijen. Door de ambulante begeleiding, dagbesteding, begeleid en beschermd wonen kunnen wij intern snel op- en afschalen.

Daarnaast werken we met een fasering binnen MPZ. Afhankelijk van de problematiek en de indicatie krijgen de jongeren door middel van een gefaseerde aanpak op de benoemde domeinen ondersteuning. De fasering is opgenomen in het handelingsplan van de cliënt.  Wanneer de cliënt binnen de fase zelfstandig is kan hij/zij in goed overleg een fase groeien. Het komt ook voor dat cliënten terugvallen naar een vorige fase. Dit proberen we met onze ondersteuning zo veel mogelijk te voorkomen.

Doelstellingen-van-onze-zorg
MPZ-Project-Dagbesteding

Doelstellingen van onze zorg

Om onze cliënten weer deel te laten nemen aan de maatschappij en een positief toekomstperspectief te creëren wordt er gewerkt aan het;

Uitganspunten van onze zorg

Wood-Wall-Logo-Mockup

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Klaar om geholpen te worden?

Ben je op zoek naar zorg of ondersteuning thuis van Multi Plus Zorg, of wil je meer informatie over onze diensten? Bij Multi Plus Zorg zijn wij er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Meld je vandaag nog aan. Bij Multi Plus Zorg staan wij klaar om je te ondersteunen en te begeleiden naar een betere toekomst.

085 485 85 30

Openingstijden kantoor

09.00 - 17.00

Bereikbaarheid bij Crisis

24/7

Bel mij terug

screenshot-oude-website
Nieuwe look, vertrouwde ervaring!
We hebben onze website vernieuwd om uw ervaring te verbeteren. Ontdek de frisse updates en geniet van het vertrouwde gemak. Klik gerust rond en laat ons weten wat u ervan vindt!