Voor ouders

Welkom ouder bij Multi Plus Zorg, waar we ons inzetten voor de zorg en begeleiding van jongeren met extra bagage. We begrijpen dat sommige jongeren en (jong)volwassenen te maken hebben met unieke uitdagingen en extra hulp nodig hebben om hun volle potentieel te bereiken.

Bij Multi Plus Zorg begrijpen we de zorgen en uitdagingen waarmee ouders van jongeren met extra begeleiding worden geconfronteerd. We weten dat elke ouder het beste voor hun kind wil, en soms kan het vinden van de juiste ondersteuning overweldigend zijn. Daarom staan wij klaar met empathie, expertise en een toegewijde aanpak om niet alleen uw kind, maar ook u als ouder te ondersteunen.

zorg-voor-ouders

Onze aanpak

Individuele Begeleiding

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Elke jongeren krijgt een toegewijde begeleider die samen met hen werkt aan persoonlijke doelen en ontwikkeling.

Cultuursensitieve Zorg

Ons team is gespecialiseerd in het werken met jongeren uit diverse culturele achtergronden. We respecteren en omarmen culturele verschillen en integreren deze in onze zorgplannen.

Multidisciplinaire Ondersteuning

Naast geestelijke gezondheidszorg bieden we ondersteuning op het gebied van onderwijs, werk en sociale vaardigheden. Uw kind samen leert handige dingen, zoals plannen, met geld omgaan, koken en praten met anderen. Uw kind leert zelf keuzes maken en verantwoordelijk zijn voor zijn/haar eigen leven.

Familiebetrokkenheid

Wij geloven in de kracht van familie en werken nauw samen met ouders en andere familieleden. Uw inzicht en betrokkenheid zijn essentieel voor het succes van ons programma.

Ouder aan het woord

Brief geanonimiseerd moeder client

Op naar MPZ met een knoop in onze maag..
Onze belofte

Multi Plus Zorg, de plek waar uw kind de vleugels krijgt om te vliegen

Bij Multi Plus Zorg beloven we niet alleen zorg en begeleiding, maar een veilige omgeving waarin uw kind echt kan bloeien. We streven ernaar om elk jongeren te helpen zijn of haar potentieel te realiseren, met respect voor hun individuele pad, (zorg) behoefte en tempo.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw unieke behoeften, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Maatschappelijke integratie

We richten ons op het bevorderen van zelfstandigheid en sociale vaardigheden, essentieel voor een succesvolle integratie in de maatschappij.

zorg-voor-kinderen

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

De door ouders

Meest gestelde vragen

De overgang naar begeleid wonen kan veel vragen oproepen, zowel bij jongeren als bij hun ouders. Om u als ouder meer inzicht en geruststelling te bieden, hebben we de vijf meest gestelde vragen door ouders over begeleid wonen bij Multiplus Zorg verzameld en beantwoord

Het zorgplan van Multi Plus Zorg is flexibel ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van elk kind. Door een persoonlijke intake brengen we de specifieke situatie en doelen in kaart, waarna we een op maat gemaakt zorgplan ontwikkelen. Dit plan omvat een breed scala aan methodieken gericht op ontwikkeling en zelfredzaamheid, met een sterke focus op ouderbetrokkenheid. Zo zorgen we voor een nauwe aansluiting bij zowel de behoeften van het kind als die van het gezin.

 

Bij Multi Plus Zorg bieden we een diversiteit aan behandelingen en interventies, waaronder  educatieve begeleiding, ontwikkeling van sociale vaardigheden, en gedragstherapieën. Deze zijn afgestemd op de behoeften van jongeren met uiteenlopende uitdagingen, zoals LVB, Jeugd-GGZ problematiek, en gedragsproblemen.

De overgang van wonen bij  Multi Plus Zorg naar zelfstandigheid of terugkeer naar huis wordt zorgvuldig begeleid door een gefaseerd plan dat persoonlijke ontwikkeling, zelfredzaamheid, en de opbouw van een ondersteunend netwerk benadrukt. Dit plan omvat stapsgewijze doelen, regelmatige evaluaties, en de inzet van overbruggingszorg waar nodig. Een belangrijk onderdeel van dit proces is intensief contact met ouders, om ervoor te zorgen dat zij volledig betrokken zijn bij de overgang en goed ondersteund worden in het begeleiden van hun kind naar een zelfstandiger leven of terugkeer naar het gezinsleven.

 
 
 

Bij Multi Plus Zorg betrekken we ouders nauw bij het zorgproces. Vanaf de intake werken we samen om een zorgplan op te stellen dat past bij de behoeften van uw kind. We houden ouders continu op de hoogte van de voortgang en bieden speciale trainingen en workshops aan. Daarnaast organiseren we ouderbijeenkomsten voor het uitwisselen van ervaringen en staan we altijd open voor persoonlijk overleg. Dit partnerschap is gebaseerd op openheid en vertrouwen, met als doel samen de beste ondersteuning voor uw kind te bieden.

 
 
 

Jongeren die bij Multi Plus Zorg hebben deelgenomen, tonen vaak significante vooruitgang op verschillende gebieden. Veelvoorkomende succesverhalen omvatten verbeterde zelfredzaamheid, betere sociale vaardigheden, en positieve ontwikkelingen (vermindering van recidive).

Bij Multiplus Zorg geloven we dat de kracht van familie onmisbaar is. Samen met hen schrijven we succesverhalen, één jongere tegelijk.

Jongeren geholpen
0 +

Klaar om geholpen te worden?

Ben je op zoek naar zorg of ondersteuning thuis van Multi Plus Zorg, of wil je meer informatie over onze diensten? Bij Multi Plus Zorg zijn wij er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Meld je vandaag nog aan. Bij Multi Plus Zorg staan wij klaar om je te ondersteunen en te begeleiden naar een betere toekomst.

085 485 85 30

Openingstijden kantoor

09.00 - 17.00

Bereikbaarheid bij Crisis

24/7

Bel mij terug

screenshot-oude-website
Nieuwe look, vertrouwde ervaring!
We hebben onze website vernieuwd om uw ervaring te verbeteren. Ontdek de frisse updates en geniet van het vertrouwde gemak. Klik gerust rond en laat ons weten wat u ervan vindt!