WLZ

Wij bieden deze zorg in de vorm van een Volledig Pakket Thuis voor de doelgroep met een ZZP-pakket VG of GGZ, in de vorm van Zorg In Natura (ZIN). Heren kunnen bij ons terecht vanaf 18 jaar, voor dames hebben we vanaf 23 jaar plekken beschikbaar.

Onze zorgmogelijkheden

Neem contact met ons op om te informeren voor welke indicaties we gecontracteerd zijn.

Met een Volledig Pakket Thuis woon je wel zelfstandig en door middel van een begeleidingsplan maken wij afspraken over de doelen, acties en uren begeleiding. Als je een geldige indicatie hebt dan kijken wij eerst samen of we je een passend aanbod kunnen doen.

Multi Plus Zorg heeft een aantal woningen beschikbaar waar gebruik van kan worden gemaakt. Hiervoor wordt een eigen bijdrage verzocht.

Wachtlijst Wet langdurige zorg: geen (laatst gewijzigd op 05-10-2023)

Client aanmelden

Cliënten hebben de behoefte om vaardigheden en talenten te ontwikkelen die ze later nodig hebben om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij, al zal een groot deel van onze cliënten een blijvende behoefte aan ondersteuning hebben. De cliënt heeft beperkingen in het vermogen om een adequaat oordeel te vormen over dagelijks voorkomende situaties. Het gaat hierbij om zelfredzaamheid op het gebied van sociale redzaamheid, probleemgedrag, psychisch functioneren of geheugen en oriëntatie.

Voor wie

Heren kunnen bij ons terecht vanaf 18 jaar, voor dames hebben we vanaf 23 jaar plekken beschikbaar.

Overige links naar externe websites

https://www.kieszo.nl/  laat je waardering achter over Multi Plus Zorg als je zorg krijgt vanuit de Regio Gooi- en Vechtstreek.

Uitsluitingscriteria WLZ

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Klaar om geholpen te worden?

Ben je op zoek naar zorg of ondersteuning thuis van Multi Plus Zorg, of wil je meer informatie over onze diensten? Bij Multi Plus Zorg zijn wij er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Meld je vandaag nog aan. Bij Multi Plus Zorg staan wij klaar om je te ondersteunen en te begeleiden naar een betere toekomst.

085 485 85 30

Openingstijden kantoor

09.00 - 17.00

Bereikbaarheid bij Crisis

24/7

Bel mij terug