Brief geanonimiseerd moeder client

Bij Multipluszorg staat het opbouwen van een vertrouwensrelatie met ouders centraal. Dit is essentieel in onze aanpak om optimale zorg en ondersteuning te bieden. Een ouder deelde anoniem haar positieve ervaring met ons, en beschreef hoe zij de ontvangst en interactie met Multipluszorg heeft ervaren. Dit verhaal benadrukt het belang dat wij hechten aan persoonlijk contact en het versterken van vertrouwen, wat cruciaal is in onze missie om families de beste zorg te bieden.

ouder-begeleid-wonen

Beste Multi Plus Zorg,

In het lang:

Wanneer je meest kostbare bezit, je kind, noodgedwongen niet meer in jouw beschermende armen kan verblijven, is het voorstellen van een goed alternatief zo goed als onbegonnen. Mijn zoon, mijn vlees en bloed moest weg en een overvloed van gemengde emoties vlogen door mijn hoofd. Verdriet, wanhoop maar vooral angst. Angst dat mijn zoon niet in een goede omgeving terecht zou komen. Toen we te horen kregen dat mijn zoon bij MPZ terecht zou komen in de grote stad, werd ik hier heel zenuwachtig van en de vragen bleven maar in mijn hoofd opkomen. Zo ver weg! En wat voor instantie is dit? Weten ze wel hoe ze met mijn zoon moeten gaan? Kunnen ze wel geven wat mijn zoon verdient? Zullen ze mijn zoon opgeven?

Op naar MPZ met een knoop in onze maag. Ik wist dat ook mijn zoon angstig was en hij geen idee waar hij terecht zou komen. Ver weg bij mama vandaan en de omgeving waar hij zich veilig voelde. Onze eerste kennismaking bij jullie was zeer verrassend, op een positieve manier. Het voelde alsof we bij iemand thuis op bezoek waren. Huiskamer, keuken en kamers! Het leek wel een studentenhuis. Maar wat mij het meeste trof was hoe jullie ons op het gemak stelde. Warm en vriendelijk werden wij ontvangen. Na een uitbundig en ontspannen gesprek hoorde ik mijn zoon iets zeggen wat ik nooit had durven denken “het voelt hier eigenlijk best wel goed”. Die middag ben ik met een lege auto, vol verdriet, maar met een gerust hart terug gereden naar huis. 

Jullie hielden mij voor van alles op de hoogte en het aller mooiste is dat jullie mijn moeder hart, keer op keer wisten te kalmeren en gerust te stellen. Wanneer mijn emoties me teveel werden, waren jullie bijzonder warme en liefdevolle manier van opvoeden, jullie wijze woorden en advies, precies wat een moeder nodig had om weer te kunnen slapen met een gerust hart.

Jullie hebben mijn kijk op deze manier van hulpverlening totaal verandert. Ik kan met recht zeggen, wat geleerd te hebben van jullie. Stuk voor stuk hebben jullie mijn zoon en mij, zijn moeder, de positieve kant van het leven laten zien. Ons laten realiseren dat er altijd hoop is en daar ben ik jullie voor eeuwig dankbaar voor. Soms kom je mensen tegen in je leven waar je een klein stukje van je hart achterlaat… Bij jullie ligt er een stukje! Ga alsjeblieft zo door met de hulp die jullie bieden aan kans arme, boze en verlaten jeugd! Ik ben mega trots op jullie!

Het was me een oprecht genoegen.

Naam geanonimiseerd

In het kort:

MPZ heeft mijn kijk op jeugd hulpverlening doen veranderen op zo’n enorm positieve manier! Het is nooit leuk om je kind elders achter te moeten laten, maar jullie hebben ervoor gezorgd dat ik dit kon doen met een gerust hart! Dank voor jullie steun en zorgen naar mijn zoon maar zeker ook voor het geruststellen van een bezorgde moeder hart. Ga alsjeblieft door met het bieden van jullie hulp. De jeugd heeft jullie nodig!

Groetjes geanonimiseerd

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Jongeren aanmelden

Jongeren hebben de behoefte om vaardigheden en talenten te ontwikkelen die ze later nodig hebben om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij, al zal een groot deel van onze cliënten een blijvende behoefte aan ondersteuning hebben. De jongere heeft beperkingen in het vermogen om een adequaat oordeel te vormen over dagelijks voorkomende situaties. Het gaat hierbij om zelfredzaamheid op het gebied van sociale redzaamheid, probleemgedrag, psychisch functioneren of geheugen en oriëntatie.

Klaar om geholpen te worden?

Ben je op zoek naar zorg of ondersteuning thuis van MultiPlusZorg, of wil je meer informatie over onze diensten? Bij MultiPlusZorg zijn wij er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Meld je vandaag nog aan. Bij MultiPlusZorg staan wij klaar om je te ondersteunen en te begeleiden naar een betere toekomst.
Infolijn

085 485 85 30

Openingstijden

07.00 - 17.00

Bel mij terug

screenshot-oude-website
Nieuwe look, vertrouwde ervaring!
We hebben onze website vernieuwd om uw ervaring te verbeteren. Ontdek de frisse updates en geniet van het vertrouwde gemak. Klik gerust rond en laat ons weten wat u ervan vindt!