Crisisopvang Amsterdam

Jouw eerste stap naar herstel

Heb je als jongere dringend hulp nodig in een crisissituatie? Bij Multi Plus Zorg in Amsterdam bieden we een veilige haven en professionele ondersteuning. Ons team staat klaar om je te helpen met directe opvang en persoonlijke begeleiding, zodat je weer stabiliteit en veiligheid kunt vinden.

Wat wij bieden:

Snelle beoordeling en Opname

Onze crisisopvang in Amsterdam zorgt voor een snelle beoordeling van je situatie en biedt onmiddellijke opname. We begrijpen dat tijd cruciaal is in crisissituaties en handelen daarom direct om je de hulp te bieden die je nodig hebt.

Veilige en Beschermende Omgeving

Bij ons vind je een veilige en beschermde omgeving waar je kunt herstellen. Ons team van deskundigen staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke periode.

Persoonlijke Begeleiding

Elke jongere krijgt persoonlijke begeleiding, afgestemd op zijn of haar unieke behoeften. We werken samen aan een plan om je te helpen je problemen te overwinnen en een stabiele toekomst op te bouwen.

Voor wie is Crisisopvang Amsterdam?

Onze crisisopvang in Amsterdam is speciaal ontworpen voor jongeren die zich in acute crisissituaties bevinden, zoals:

We bieden hulp aan jongeren die bereid zijn actief mee te werken aan hun herstel en deel te nemen aan hun herstelproces.

Wat kun je verwachten?

  1. Directe Hulp: We bieden onmiddellijke hulp en ondersteuning om je crisissituatie te stabiliseren.

  2. Individueel Herstelplan: Samen met jou ontwikkelen we een persoonlijk herstelplan dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.

  3. Voortdurende Ondersteuning: Onze begeleiding stopt niet na de eerste opvang. We blijven je ondersteunen om een duurzame en stabiele toekomst op te bouwen.

Crisisopvang in Amsterdam Scholing

Hoe meld je je aan?

Het aanmelden voor crisisopvang in Amsterdam is eenvoudig:

  • Stap 1: Neem contact op met ons team via het aanmeldformulier, telefoon of e-mail.
  • Stap 2: We plannen een snelle beoordeling van je situatie.
  • Stap 3: Bij urgentie, zorgen we voor directe opname en begeleiding.

Waarom Multi Plus Zorg?

Multi Plus Zorg biedt een unieke combinatie van professionele zorg en persoonlijke aandacht. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het bieden van crisisopvang en ondersteuning aan jongeren. We zetten ons volledig in om jou te helpen een veilige en stabiele toekomst te realiseren.

Crisisopvang Amsterdam Werkplek

Crisis opvang bij jou in de buurt

Ben je in een crisissituatie en heb je direct hulp nodig? Neem contact op met Multi Plus Zorg in Amsterdam en vind de ondersteuning die je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over crisisopvang

Ontdek antwoorden op de meest gestelde vragen over onze crisisopvang in Amsterdam. Leer wat crisisopvang inhoudt, wie in aanmerking komt, hoe je je kunt aanmelden, wat je kunt verwachten tijdens je verblijf en hoe lang je kunt blijven. Deze sectie biedt duidelijke en gedetailleerde informatie om je te helpen begrijpen hoe wij je in noodsituaties kunnen ondersteunen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Crisisopvang biedt onmiddellijke hulp en onderdak aan jongeren in acute noodsituaties, zoals familieconflicten of mishandeling, om stabiliteit en veiligheid te bieden terwijl er gewerkt wordt aan een langdurige oplossing.
Jongeren in acute crisissituaties die bereid zijn actief mee te werken aan hun herstel, bijvoorbeeld bij familieconflicten of ernstige emotionele problemen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier, telefonisch of per e-mail. Na aanmelding volgt een snelle beoordeling en, indien urgent, directe opname en begeleiding.

Je krijgt persoonlijke begeleiding, een veilige omgeving en een individueel herstelplan. De ondersteuning gaat door na de eerste opvang om een stabiele toekomst op te bouwen.
De verblijfsduur hangt af van de individuele situatie en behoeften. Het doel is om snel stabiliteit te bieden en door te verwijzen naar langdurige zorg of ondersteuning indien nodig.

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Klaar om geholpen te worden?

Heb je direct hulp nodig? Meld je snel en eenvoudig aan voor onze crisisopvang door ons te bellen of het online formulier in te vullen. Wij zorgen voor een snelle reactie om je te ondersteunen in jouw situatie.

Infolijn

085 485 85 30

Openingstijden

07.00 - 17.00

Bel mij terug