Crisisopvang Amersfoort

Crisisopvang voor Jongeren in Amersfoort

Kom je er even niet uit en zit je op dit moment met een crisissituatie? Bij Multi Plus Zorg in Amersfoort bieden we speciaal voor jongeren de hulp die je nodig hebt. Onze crisisopvang is er voor jongeren die in een noodsituatie terecht zijn gekomen en snel ondersteuning nodig hebben. Wij begrijpen dat het leven soms onverwachte wendingen kan nemen en staan klaar om jou te helpen.

Wat wij bieden:

Veilige en beschermde omgeving

Bij ons kun je rekenen op een veilige en beschermde plek om tot rust te komen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en begeleiden in deze moeilijke periode.

Snelle beoordeling en opname

Onze crisisopvang in Amersfoort garandeert een snelle evaluatie van je situatie en biedt direct opvang. We begrijpen dat tijd cruciaal is in crisissituaties en zorgen daarom voor onmiddellijke hulp en ondersteuning.

Persoonlijke begeleiding

Elke jongere krijgt bij ons persoonlijke begeleiding die is afgestemd op de unieke behoeften. Samen stellen we een plan op om je problemen aan te pakken en te werken aan een stabiele toekomst.

Wat is Crisisopvang in Amersfoort?

Crisisopvang is een tijdelijke opvangvoorziening voor jongeren die door verschillende redenen niet meer thuis kunnen verblijven. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege problemen thuis, dakloosheid, of andere acute problemen. Op zoek naar begeleid wonen? Bezoek dan onze Begeleid Wonen pagina. Wij bieden een veilige plek waar je tot rust kunt komen en samen met onze professionals een plan kunt maken voor de toekomst.

Onze Aanpak

Bij Multi Plus Zorg hechten we veel waarde aan persoonlijke benadering en professionele ondersteuning. Zodra je bij ons binnenkomt, zorgen wij voor een warm welkom en een luisterend oor. Ons team van ervaren hulpverleners staat klaar om je te helpen met praktische oplossingen en emotionele ondersteuning.
Hoe-meld-ik-mij-aan-voor-crisisopvang-amersfoort

Hoe meld je je aan?

Je aanmelden voor crisisopvang in Amersfoort is simpel:

  • Stap 1: Neem contact op met ons team via het aanmeldformulier, telefoon of e-mail.
  • Stap 2: We plannen een snelle beoordeling van je situatie.
  • Stap 3: Bij urgentie, zorgen we voor onmiddelijke opname en begeleiding.

Jouw partner in jongerenzorg

Bij Multi Plus Zorg krijg je zowel hoogwaardige zorg als individuele aandacht. Ons deskundige team, met ruime ervaring in crisisopvang en jongerenbegeleiding, staat klaar om je te ondersteunen. Samen werken we aan een veilige en stabiele toekomst voor jou.
crisisopvang-amersfoort-dagbesteding-schilderen

Crisis opvang bij jou in de buurt

Heb je direct hulp nodig of wil je meer weten over onze crisisopvang voor jongeren in Amersfoort? Meld je dan vandaag nog aan of neem contact met ons op via telefoonnummer 0854858530 of stuur een e-mail naar info@multipluszorg.nl. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Veelgestelde vragen over crisisopvang

Heb je vragen over onze crisisopvang voor jongeren in Amersfoort? Hier beantwoorden we de meest voorkomende vragen. Ontdek wat crisisopvang inhoudt, wie er gebruik van kan maken, hoe je je kunt aanmelden, wat je kunt verwachten tijdens je verblijf en hoe lang je kunt blijven. Deze sectie biedt uitgebreide informatie om je te helpen begrijpen hoe wij je in noodsituaties kunnen ondersteunen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Na je aanmelding plannen we zo snel mogelijk een intakegesprek om je situatie te bespreken. Vervolgens wordt er een passend ondersteuningsplan opgesteld en bieden we direct opvang en hulp.
Tijdens je verblijf krijg je persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Dit omvat zowel praktische ondersteuning als emotionele begeleiding om je te helpen je situatie te stabiliseren en vooruit te kijken.
Ja, we streven ernaar om je dagelijkse routine zoveel mogelijk te behouden. We ondersteunen je bij het voortzetten van je school- of werkactiviteiten en helpen je bij het vinden van een balans tussen opvang en je verplichtingen.
Ja, we bieden ook ondersteuning aan familieleden en naasten van de jongeren die bij ons verblijven. Dit kan bestaan uit adviesgesprekken, familiebegeleiding en het betrekken van naasten bij het ondersteuningsplan.
We nemen privacy en veiligheid zeer serieus. Onze opvanglocaties zijn beveiligd en we hanteren strikte privacyregels om ervoor te zorgen dat jouw gegevens en verblijf vertrouwelijk blijven.

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Klaar om geholpen te worden?

Heb je direct hulp nodig? Meld je snel en eenvoudig aan voor onze crisisopvang door ons te bellen of het online formulier in te vullen. Wij zorgen voor een snelle reactie om je te ondersteunen in jouw situatie.

Infolijn

085 485 85 30

Openingstijden

07.00 - 17.00

Bel mij terug