Crisisopvang

Jouw herstel begint hier

Bevind je je als jongere in een acute crisissituatie? Wij staan klaar om je onmiddellijk de nodige ondersteuning en hulp te bieden. In onze crisisopvang vind je een veilige haven waar niet alleen bescherming, maar ook professionele begeleiding wordt geboden om je stabiliteit en veiligheid te herstellen. We begrijpen het belang van snelle actie en zorgen daarom voor directe hulp, precies afgestemd op wat jij nodig hebt.

Voor wie is Crisisopvang bedoeld?

Onze crisisopvang is zorgvuldig ontworpen om jongeren die directe ondersteuning nodig hebben in een veilige en beschermende omgeving te helpen. Deze dienst richt zich op jongeren die geconfronteerd worden met acute crisissituaties zoals familieconflicten, mishandeling of ernstige emotionele problemen en die bereid zijn om actief samen te werken aan het oplossen van hun problemen en deel te nemen aan hun herstelproces. Voor jongeren in Amsterdam bieden wij specifieke ondersteuning via onze crisisopvang in Amsterdam.

Voor wie is Crisisopvang niet geschikt?

Het is belangrijk om te weten dat onze diensten het beste passen bij jongeren die bereid zijn om actief aan hun herstel te werken. We zijn echter niet de juiste keuze voor iedereen. Als je worstelt met actieve verslavingen die gespecialiseerde zorg vereisen, ernstige psychiatrische aandoeningen hebt die intensieve behandeling nodig hebben, of als je intensieve lichamelijke verpleging nodig hebt, kunnen wij je adviseren om contact op te nemen met gespecialiseerde diensten die beter op deze behoeften zijn ingericht.

Ons Doel

Ons doel is om een ondersteunende omgeving te bieden waar jongeren de noodzakelijke hulp en begeleiding kunnen ontvangen om hun crisissituatie te stabiliseren. Wij werken samen met jongeren aan het opbouwen van een plan dat is afgestemd op hun specifieke behoeften, met de nadruk op veiligheid, vertrouwen en herstel.

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Klaar om geholpen te worden?

Heb je direct hulp nodig? Meld je snel en eenvoudig aan voor onze crisisopvang door ons te bellen of het online formulier in te vullen. Wij zorgen voor een snelle reactie om je te ondersteunen in jouw situatie.

Infolijn

085 485 85 30

Openingstijden

07.00 - 17.00

Bel mij terug