Crisisopvang Rotterdam

Directe Hulp en Ondersteuning voor Jongeren

Ben je als jongere in een crisissituatie en heb je dringend hulp nodig? Bij Multi Plus Zorg in Rotterdam bieden we een veilige plek en professionele begeleiding. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen met snelle opvang en persoonlijke zorg, zodat je weer rust en zekerheid kunt vinden.

Wat je van ons kunt verwachten

Spoedopname en Evaluatie

In Rotterdam bieden we snelle evaluaties van je situatie en directe opname als dat nodig is. We begrijpen dat tijd cruciaal is in noodsituaties, en we zijn er om je onmiddellijk te helpen.

Beschermde en Veilige Omgeving

Bij Multi Plus Zorg bieden we een veilige en beschermde omgeving waar je kunt herstellen. Ons deskundige team biedt de zorg en ondersteuning die je nodig hebt tijdens deze moeilijke periode.

Persoonlijke Begeleiding

We bieden persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw unieke behoeften. Samen stellen we een plan op om je te helpen je problemen te overwinnen en een stabiele toekomst op te bouwen.

Voor wie is Crisisopvang Rotterdam?

Onze crisisopvang in Rotterdam is speciaal ontworpen voor jongeren die zich in acute crisissituaties bevinden, zoals:

We bieden hulp aan jongeren die bereid zijn actief mee te werken aan hun herstel en deel te nemen aan hun herstelproces.

Wat kun je verwachten?

  1. Directe Hulp: We bieden onmiddellijke hulp en ondersteuning om je crisissituatie te stabiliseren.
  2. Individueel Herstelplan: Samen met jou ontwikkelen we een persoonlijk herstelplan dat aansluit op jouw specifieke situatie en behoeften.
  3. Langdurige Ondersteuning: Onze hulp stopt niet na de eerste opvang. We blijven je ondersteunen om een duurzame en stabiele toekomst op te bouwen.
Aanmelden-voor-crisisopvang-in-Rotterdam

Hoe meld je je aan?

Aanmelden voor crisisopvang in Rotterdam is eenvoudig:

  • Stap 1: Neem contact op met ons team via het aanmeldformulier, telefoon of e-mail.
  • Stap 2: We plannen snel een evaluatie van je situatie.
  • Stap 3: Bij urgentie, zorgen we voor directe opname en begeleiding.

Waarom Multi Plus Zorg?

Bij Multi Plus Zorg combineren we professionele zorg met persoonlijke aandacht. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in crisisopvang en ondersteuning voor jongeren. We zetten ons in om jou te helpen een veilige en stabiele toekomst te realiseren.
crisisopvang-rotterdam-wonen

Locatie Crisisopvang Rotterdam

Zit je in een crisissituatie en heb je onmiddellijk hulp nodig? Neem contact op met Multi Plus Zorg en krijg de ondersteuning die je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over crisisopvang in Rotterdam

Crisisopvang biedt onmiddellijke hulp en onderdak aan jongeren in acute noodsituaties, zoals familieconflicten of mishandeling. In Rotterdam richten we ons op het bieden van stabiliteit en veiligheid terwijl we samen werken aan een langdurige oplossing. We bieden een veilige omgeving en professionele begeleiding om je te helpen weer rust en zekerheid te vinden.

Jongeren in Rotterdam die te maken hebben met acute crisissituaties, zoals ernstige emotionele problemen of mishandeling, en die bereid zijn actief mee te werken aan hun herstel. Onze crisisopvang is speciaal ontworpen om jongeren te ondersteunen die direct hulp nodig hebben.

Aanmelden voor crisisopvang in Rotterdam is eenvoudig. Je kunt je aanmelden via ons aanmeldformulier, telefonisch of per e-mail. Na aanmelding plannen we snel een beoordeling van je situatie. Bij urgentie zorgen we voor directe opname en begeleiding.
Tijdens je verblijf in onze crisisopvang in Rotterdam krijg je persoonlijke begeleiding, een veilige omgeving en een individueel herstelplan. Ons team van deskundigen staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. We helpen je bij het stabiliseren van je situatie en werken samen aan een plan voor een stabiele toekomst.
De verblijfsduur in de crisisopvang in Rotterdam hangt af van je individuele situatie en behoeften. Ons doel is om snel stabiliteit te bieden en je door te verwijzen naar langdurige zorg of ondersteuning indien nodig. We werken samen met jou aan een duurzame oplossing voor je problemen.
Onze crisisopvang in Rotterdam biedt een unieke combinatie van professionele zorg en persoonlijke aandacht. We hebben nauwe samenwerkingen met lokale hulpdiensten en bieden een breed scala aan ondersteunende diensten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

Klaar om geholpen te worden?

Heb je direct hulp nodig? Meld je snel en eenvoudig aan voor onze crisisopvang door ons te bellen of het online formulier in te vullen. Wij zorgen voor een snelle reactie om je te ondersteunen in jouw situatie.

Infolijn

085 485 85 30

Openingstijden

07.00 - 17.00

Bel mij terug

screenshot-oude-website
Nieuwe look, vertrouwde ervaring!
We hebben onze website vernieuwd om uw ervaring te verbeteren. Ontdek de frisse updates en geniet van het vertrouwde gemak. Klik gerust rond en laat ons weten wat u ervan vindt!