Begeleid Wonen voor Jongeren

Hey daar! Struggle je met het vinden van een fijne woonplek waar je én veiligheid én begeleiding krijgt om jezelf te ontwikkelen? Zoek niet verder, Multiplus Zorg is er voor jou! Wij bieden begeleid wonen aan voor jongeren die net als jij wat extra steun nodig hebben om op eigen benen te staan. Samen met onze ervaren begeleiders en peer begeleiders, die een vergelijkbare achtergrond hebben, creëren we een huiselijke sfeer waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien. Dus, laten we samen ontdekken hoe Multiplus Zorg jou kan helpen om je toekomst vorm te geven!

zorg-voor-kinderen

Wij zijn er voor je

Kennismaking en jouw plan

We beginnen met een gesprek om jou beter te leren kennen en erachter te komen wat je nodig hebt en wilt bereiken. Daarna maken we samen met jou een plan waarin staat hoe we jou gaan helpen.

Koppelen aan een begeleider

Daarna krijg je een begeleider die jouw leefwereld als geen ander begrijpt. Deze begeleider snapt jou goed en helpt je tijdens je verblijf bij Multiplus Zorg.

Leren en zelfstandig worden

Met je begeleider leer je handige dingen, zoals plannen, met geld omgaan, koken en praten met anderen. Je leert zelf keuzes maken en verantwoordelijk zijn voor je eigen leven. Daarnaast helpen we je bij het zoeken naar een school, dagbesteding.

Ondersteuning bij terugval

We helpen je bij de overgang naar een zelfstandiger leven in de samenleving. We ondersteunen je bij het vinden van een geschikte woonplek, een passende opleiding of baan, en het opbouwen van een sociaal netwerk. Zo ga je zelfverzekerd je toekomst tegemoet.

Wat we doen

Een thuis voor jou waar groei, verbinding en jouw toekomst centraal staat

De focus ligt volledig op jou als individu, en we zetten ons in om samen jouw persoonlijke groei te bevorderen. We werken hand in hand om ervoor te zorgen dat jij een mooie en succesvolle toekomst tegemoet gaat. Een toekomst waar jij trots op bent. Op zoek naar Begeleid wonen in Amsterdam?

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw unieke behoeften, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Persoonlijke groei

Je zal groeien als persoon door het ontwikkelen van je vaardigheden, het versterken van je zelfvertrouwen en het omarmen van nieuwe kansen.

Zorgaanbod

Samenwerkende partners

Snel in contact?

Heb jij snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Bel ons direct

085 485 85 30

De door jongeren

Meest gestelde vragen

Begeleid wonen kan een spannende ervaring zijn. Om je gerust te stellen, hebben we de vijf meestgestelde vragen door jongeren over begeleid wonen bij Multiplus Zorg op een rijtje gezet.

Ja, bij Multiplus Zorg heb je een vaste woongroep met vaste begeleiders die zorg en ondersteuning bieden. Binnen deze groep heb je ook een vast aanspreekpunt, waardoor je altijd iemand hebt om op terug te vallen en mee te overleggen.

De woonomgeving bij Multiplus Zorg is gericht op zelfstandigheid, wat betekent dat je een eigen kamer hebt om je privacy te waarborgen. Daarnaast zijn er gezamenlijke ruimtes, zoals de woonkamer, waar je samenkomt met de andere jongeren. We zorgen voor een kleinschalige en huiselijke sfeer door in kleine groepen van maximaal vijf jongeren te wonen.

Multiplus Zorg biedt een gevarieerd aanbod van dagbesteding en activiteiten voor jongeren die begeleid wonen, afgestemd op hun interesses en behoeften. Dit kan variëren van creatieve workshops, sportieve activiteiten en sociale evenementen tot ondersteuning bij het vinden van een passende opleiding, stage of werkplek. Ons doel is om jongeren te helpen hun vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken.

Multiplus Zorg helpt je bij het opbouwen van zelfstandigheid en het maken van stappen richting je toekomst door persoonlijke begeleiding en ondersteuning te bieden. We werken samen met jou aan het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, zoals plannen, budgetteren, koken en communiceren. Bovendien begeleiden we je bij het maken van keuzes op het gebied van onderwijs, werk en sociale activiteiten, zodat je een stevige basis hebt om verder te groeien en je doelen te bereiken.

Bij Multiplus Zorg is je privacy altijd gewaarborgd. We hebben je persoonsgegevens nodig om je de best mogelijke begeleiding te bieden. Deze gegevens worden opgenomen in jouw dossier, samen met de gesprekken die we voeren. Je hebt bij ons altijd het recht om je eigen dossier in te zien.

Niet een ieder mag zomaar jouw dossier inzien. Alleen mensen die direct betrokken zijn bij jouw begeleiding hebben toegang tot je gegevens. Daarnaast houden we ons strikt aan alle wettelijke regels en voorschriften om je privacy te beschermen.

Klaar om geholpen te worden?

Ben je op zoek naar zorg of ondersteuning thuis van Multi Plus Zorg, of wil je meer informatie over onze diensten? Bij Multi Plus Zorg zijn wij er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Meld je vandaag nog aan. Bij Multi Plus Zorg staan wij klaar om je te ondersteunen en te begeleiden naar een betere toekomst.

085 485 85 30

Openingstijden kantoor

09.00 - 17.00

Bereikbaarheid bij Crisis

24/7

Bel mij terug

screenshot-oude-website
Nieuwe look, vertrouwde ervaring!
We hebben onze website vernieuwd om uw ervaring te verbeteren. Ontdek de frisse updates en geniet van het vertrouwde gemak. Klik gerust rond en laat ons weten wat u ervan vindt!